You Are Viewing

Säsongsträning

574

Hej

Nu är det dax att planera er träning för 2020

Nu startar femte säsongen av en uppskattad träningsform på Tjörns GK. Träningen går ut på att du som är med tränar 19 gånger tillsammans med din grupp under säsongen 2020. Grupperna tränar tillsammans med mig Robert eller Anton varannan vecka, då vi kommer att göra övningar för att förbättra din teknik och förståelse för hur de olika slagen genomförs på enklaste sätt. Den andra veckan får man en speluppgift som ska genomföras på banan tillsammans med sina kompisar i träningsgruppen.

Vår målsättning med detta upplägg är att ni ska få en stabil utveckling av ert spel och att denna träning ska motivera er till att träna mer på egen hand. Förhoppningsvis blir er egen träning roligare och mer givande i och med att det finns något specifikt att träna på vid varje tillfälle. Dessutom är det ett bra tillfälle för att lära känna fler spelkompisar, som motiverar dig att komma ut på golfbanan.

Förra säsongen hade vi 130 st personer i denna träningsform.

Vi kör igång gruppträningarna ca v17 och avslutar v38, med ett sommaruppehåll under juli månad. Som det ser ut nu kommer D22/50, D60/70 och H70/80 träna på onsdagar. H40/50/60 kommer att träna på torsdagar. Handikappgrupperna kommer träna på tisdagar och kanske någon mer dag.

Detta upplägg kommer att kosta 1600 kr/person för de 19 tillfällena.

Inbetalning görs till bg 174-9597 som tillhör Robert Johansen golf, skriv namn och handicap på inbetalningen.

Anmälan görs på denna länk: http://johansengolf.se/boka-lektion-eller-kurs/

Justering av tid och datum för passen kan komma att justeras lite när information om serielagspel och andra tävlingar kommer.

Lycka till med din golf!

Anton och Robert

Robert Johansen

0730 504900

rj@johansengolf.se