You Are Viewing

Helsäsongsträning

Nu är det dax att planera er träning för 2018
Nu startar tredje säsongen av en uppskattad träningsform på Tjörns GK. Träningen går ut på att du som är med tränar 20 gånger tillsammans med din grupp under säsongen 2018. Grupperna tränar tillsammans med mig varannan vecka, då vi kommer att göra övningar för att förbättra sin teknik och förståelse för hur de olika slagen genomförs på enklaste sätt. Den andra veckan får man en speluppgift som skall genomföras på banan tillsammans med sina kompisar i träningsgruppen.
2016 hade jag 85st, 2017 ökade antalet till 124st i denna träningsform, allt från några herrar som hade passerat 80år till några killar som inte hade fyllt 30år. Det var faktiskt fler damer/tejer än herrar som var med på denna träningsform.
2017 gjorde vi några förbättringar!
Det finns nu ytterligare en tränare på klubben (Oscar Karlsson) Detta gör att vi har möjlighet att öppna upp denna träningsform för alla Tjörns GK medlemmar som är intresserade.
 För er som inte tillhör något serielag kommer ni att placeras i grupper efter handikapp eller efter era önskemål.
Om du inte kan när du har ditt tränarledda pass så kan du byta till en annan grupp som gör samma pass men vid ett annat tillfälle. Mer flexibelt.
2018 Lägger vi till årets viktigaste pass. 30 mars kommer vi hålla en föreläsning i klubbhuset som förklarar enkelt hur vi vill träffa en golfboll för att den skall flyga/rulla som vi vill.
Sista tillfället kommer det genomföras en gemensam tävling för alla som deltagit i träningen!

Våran målsättning med detta upplägg är att ni skall få en stabil utveckling av ert spel och att denna träning skall motivera er till att träna mer på egen hand. Förhoppningsvis blir er egen träning roligare och mer givande, i och med att det finns något specifikt att träna på vid varje tillfälle.

Vi kör igång lagträningarna v 17 och avslutar v 38, med ett sommaruppehåll v 27-30. Som det ser ut nu fortsätter vi för serielagen med tejer/damer oftast på tisdagar och herrar oftast på torsdagar. Handikappgrupperna kommer troligtvis träna på måndagar och söndagar.

Detta upplägg kommer att kosta 1500kr/person för alla de 20 tillfällerna och om man är med på gruppträningen får man dessutom – om man önskar – köpa till två 50 min privatlektioner för 1200 kr.

Inbetalning görs till bg 174-9597 som tillhör Robert Johansen golf, skriv namn och handicap på inbetalningen.

Anmälan görs på denna länk: http://johansengolf.se/boka-lektion-eller-kurs/

Lycka till med din golf!

Robert o Oscar

Robert Johansen

0730 504900

rj@pgasweden.com