You Are Viewing

Säsongsträning

Nu är det dax att planera er träning för 2019

Nu erbjuder vi Lycke GC samma träningsmöjligheter som vi har gjort med framgång på Tjörns GK.

Nu startar fjärde säsongen av en uppskattad träningsform på Tjörns GK. Träningen går ut på att du som är med tränar 20 gånger tillsammans med din grupp under säsongen 2019. Grupperna tränar tillsammans med mig varannan vecka, då vi kommer att göra övningar för att förbättra sin teknik och förståelse för hur de olika slagen genomförs på enklaste sätt. Den andra veckan får man en speluppgift som skall genomföras på banan tillsammans med sina kompisar i träningsgruppen.

Vår målsättning med detta upplägg är att ni skall få en stabil utveckling av ert spel och att denna träning skall motivera er till att träna mer på egen hand. Förhoppningsvis blir er egen träning roligare och mer givande i och med att det finns något specifikt att träna på vid varje tillfälle.

Vi kör igång gruppträningarna ca v 17 och avslutar v 38, med ett sommaruppehåll under juli månad. Som det ser ut nu fortsätter serielagen med tejer/damer oftast på tisdagar/onsdagar och herrar oftast på torsdagar. Handikappgrupperna kommer träna på måndagar eller söndagar.

Detta upplägg kommer att kosta 1500kr/person för de 20 tillfällena och om man är med på gruppträningen får man dessutom – om man önskar – köpa till två 50 min privatlektioner för 1200 kr.

Inbetalning görs till bg 174-9597 som tillhör Robert Johansen golf, skriv namn och handicap på inbetalningen.

Anmälan görs på denna länk: http://johansengolf.se/boka-lektion-eller-kurs/

Justering av tid och datum för passen kan komma att justeras lite när information om serielagsspel och andra tävlingar kommer.

Lycka till med din golf!

Robert & Emil

Robert Johansen

0730 504900

rj@pgasweden.com