Grönt Kort

NYBÖRJARKURS 2022

Kursen börjar med att på ett enkelt sett förklara, hur det är tänkt att de olika slagen skall genomföras, för att på enklast möjliga sett få bollen att komma till målet. När detta är gjort är det dags att börja slå slag in mot green med en liten rörelse. Här försöker jag få er att förstå hur klubban och kroppen borde röra sig för att träffa bollen bra varje gång. När detta börjar fungera allt bättre så gäller det att börja kunna kontrollera hårdhet och riktning på slagen för att komma till målet. Nästa moment är att storleken och hastigheten på rörelsen ökar för att kunna slå längre och högre slag.

Målsättningen efter genomförd kurs är, att ni skall bli så bra på golf, att ni tycker spelet på den stora golfbanan är riktigt roligt, ni skall också kunna spela tillräckligt snabb och säkert.

Länk till anmälan:https://johansengolf.se/boka-lektion/

Skrolla ner och klicka på se alla, gröntkortkurser Tjörns Gk eller Gröntkortkurser Lycke Gcc

Utbildningen innefattar två mycket intensiva heldagar med träning i grupp, där vi kommer att gå igenom alla de olika typerna av slag. Den teoretiska biten kommer ni till största delen göra själva med er inloggning på nätet. Vid anmälan och betalning får du hjälp med att hitta informationen om hur du gör din teori på nätet.

Årets nybörjarkurser är planerade oftast till lördagar och söndagar mellan kl 09:00 till ca 16:00.

Nästa kursstarter på Tjörns GK är:

Nästa kursstarter på Lycke GC är:

 

När säsongen kommer in i Augusti, så är antalet elever lite mindre på grönakortet kurserna så då startar vi kurser när efterfrågan finns.

Kontakta Anton vid mer info om extra kurser på Tjörns GK eller  för kurser på Lycke GC.

Anton Frondelius

antonfrondelius@gmail.com

0724694494