Gruppträning

Gruppträningspassen är ett kul sätt att förbättra sin grundteknink, på dessa passen kommer jag att gå igenom grunderna för de aktuella slagen den dagen, om hur man borde göra för att det skall bli så enkelt som möjligt att uppnå önskat resultat oftare.

Tretimmars minigrupplektion med fika

Här har ni ett mycket bra och trevligt pass, där ni får mycket tid med mig som tränare och att ni har möjligheten att slå tillräckligt många bollar för att få tekniken att börja kännas lite mer naturlig. Passet brukar delas upp i två delar tex puttning och pitchteknik eller vad gruppen kommer överens om. Hitta några vänner eller bekanta som du vill träna tillsammans med och gör en anmälan. Anmälan görs till rj@johansengolf.se eller antonfrondelius@gmail.com.
Uppskattad present kanske?

Pris 700kr/person vid 4 personer, 800kr/person vid 3 personer.

Tretimmars spellektion med teknisk justering

Spellektioner är ett bra sätt att förbättra sitt resultat på banan bara genom att bli bättre på att välja rätt typer av slag för dig på banan. Med kombinationen där vi både spelar och genomför en tekniklektion efter spelet, gör att jag har mycket lättare att kunna hjälpa dig som elev på ett bättre sätt med det du verkligen behöver. Jag spelar med för att visa hur man kan göra. Hitta några vänner eller bekanta som du vill träna tillsammans med och gör en anmälan. Anmälan görs till rj@johansengolf.se eller antonfrondelius@gmail.com.
Uppskattad present kanske?

Pris 800kr/person vid 3 personer.

Pris 1200kr/person vid 2 personer