Serielagsträning

Nu är det dax att planera er träning för 2022

Nu startar sjunde säsongen av en uppskattad träningsform på Tjörns GK. Träningen går ut på att du som är med tränar 16 gånger tillsammans med din grupp under säsongen 2022. Grupperna tränar tillsammans med mig Robert ,Anton eller Tim varannan vecka, då vi kommer att göra övningar för att förbättra din teknik och förståelse för hur de olika slagen genomförs på enklaste sätt. Den andra veckan får man en speluppgift som ska genomföras på banan tillsammans med sina kompisar i träningsgruppen dessa tider får ni boka in själva.

Vår målsättning med detta upplägg är att ni ska få en stabil utveckling av ert spel och att denna träning ska motivera er till att träna mer på egen hand. Förhoppningsvis blir er egen träning roligare och mer givande i och med att det finns något specifikt att träna på vid varje tillfälle. Dessutom är det ett bra tillfälle för att lära känna fler spelkompisar, som motiverar dig att komma ut på golfbanan.

Förra säsongen hade vi 180 st personer i denna träningsform.

Länk till mer info och anmälan:https://johansengolf.se/boka-lektion/

Scrolla ner till Säsongsträning vuxen Tjörns GK eller Serielagsträning Tjörns GK och klicka på se alla.

Vi kör igång gruppträningarna ca v17 och avslutar v38, med ett sommaruppehåll under juli månad. Som det ser ut nu finns det grupper på måndag ,tisdag och torsdagar följ länken lite högre upp på sidan så kanske du hittar något som passar dig.
Detta upplägg kommer att kosta 1700 kr/person för de 16 tillfällena.

Bokning och betalning görs direkt på nätet. Ni kan betala med Swish eller betalkort på nätet har man ett presentkort så får du betala på plats.

Justering av tid och datum för passen kan komma att justeras lite när information om serielagspel och andra tävlingar kommer.

Lycka till med din golf!

Anton, Tim och Robert