Säsongsträning Serielagsträning Tjörns GK

Nu är det dax att planera er träning för 2024

Nu startar nionde säsongen av den uppskattad träningsformen säsongsträning på Tjörns GK. Träningen går ut på att du som är med tränar 16 gånger tillsammans med din grupp under säsongen 2024. Grupperna tränar tillsammans med sin tränare varannan vecka (8 pass/säsong) plus en avslutningstävling. På denna träning kommer ni att göra övningar för att förbättra er teknik och förståelse för hur de olika slagen genomförs på enklaste sätt. Den andra veckan får man en speluppgift som ska genomföras på banan tillsammans med sina kompisar i träningsgruppen, dessa tider får ni boka in själva.

Vår målsättning med detta upplägg är att ni ska få en stabil utveckling av ert spel och att denna träning ska motivera er till att träna mer och smartare på egen hand. Förhoppningsvis blir er egen träning roligare och mer givande i och med att det finns något specifikt att träna på vid varje tillfälle. Dessutom är det ett bra tillfälle för att lära känna fler spelkompisar, som motiverar dig att komma ut på golfbanan.

Vår rekommendation är att kombinera säsongsträningen med två st privatlektioner/säsong. Då får du en bra mix av den individanpassade träningen genom privatlektonerna och alla dom bra träningspassen som ni får i säsongsträningen. Detta tror vi kommer ge dig en stabil långsiktig utveckling av ditt golfspel.

Förra säsongen hade vi 200 st personer i denna träningsform.

Info till dig som vill betala med presentkort

Länk till mer info och anmälan:

Gröna länkar är alla välkommna, kurserna genomförs på Tjörns GK.

Måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Söndag

Serielag och slutna grupper kursen genomförs på Tjörns GK.

Vi kör igång gruppträningarna ca v17 och avslutar v38, med ett sommaruppehåll under normal semester. Som det ser ut nu finns det grupper på måndag, tisdag, onsdag, torsdagar och Söndagar följ länken lite högre upp på sidan så kanske du hittar något som passar dig.
Detta upplägg kommer att kosta 1800 kr/person för de 16 tillfällena.

Bokning och betalning görs direkt på nätet. Ni kan betala med betalkort på nätet har man ett presentkort så får du kontakta Robert.

Justering av tid och datum för passen kan komma att flyttas lite när information om serielagspel och andra tävlingar kommer till vår kännedom.

Lycka till med din golf!

Anton och Robert

 

Robert Johansen

rj@johansengolf.se

0730504900