Första gången jag själv spelade golf var jag 13 år. Jag fastnade snabbt för spelet och tränade flitigt på Gullbringa GCC. Fem år efter att jag började spela hade jag lyckats ta mig till hcp 0, ytterligare fem år senare hade jag spelat till mig kategori för att spela några tävlingar på Europatouren. Totalt blev det 13 säsonger på Nordens högsta tourer. Parallellt med golfen har jag på vintrarna alltid åkt mycket skidor och framförallt snowboard (som jag också tävlat i), ett tag hade jag till och med en egen startramp i trädgården!

Jag flyttade till Stenungsund i början av 2018. Under stora delar av sommarsäsongen kollar jag ofta väderutsikterna, inte bara för att se om det kommer att behövas regnkläder/paraply på dagens träningsrunda, utan minst lika mycket för att se om det kommer att bli vind. Detta eftersom jag försöker att kombinera golfspelandet med diverse vattenaktiviteter och då främst kitesurfing, som jag tycker är väldigt roligt att ägna mig åt.

2016-2019 har varit fyra mycket kul och givande år på Tjörns GK. Det är många som har börjat ta privatlektioner, serielagen har tränat på ordentligt och juniorerna har gjort många imponerande framsteg. Tjörns GK blev 2016 och 2017 utsedd till Bohuslän-Dals bästa juniorklubb med antalet deltagare på Scandiatour. 2018 var också ett bra år med många framgångar. Elitlaget på herrsidan tog sig upp till div 1. Sebastian Hansson vann på Sverigetouren och han blev också svensk mästare i matchspel m.m. Tjörns JSM lag tog sig vidare till andra deltävlingen i Stockholm under 2019. Inför 2020 års säsong, så är vi nu 7 spelare som har någon typ av kategori för att spela på Sverigetouren. På senaste Sverigetour tävlingen i Fjällbacka var vi 6 spelare, som representerade Tjörns GK och var därmed näststörsta klubb med antal deltagare.

2013-2015 var jag på Gullbringa Golf & Country Club som tränare och har drivit både shop och driving range. Utöver privatlektioner och grupplektioner ger jag gärna spellektioner på banan. Custom fitting och reparationer av klubbor är också viktiga delar för att optimera golfspelet.

BOKA LEKTION